Pasi dëshmoi 4 orë për çështjen e bujshme, Artan Hoxha zbulon lëvizjen e tij të radhës dhe jep mesazhin e koduar


Pasi dëshmoi në gjykatën belge, gazetari Artan Hoxha është nisur drejt Holandës. Këtë e ka bërë me dije gazetari në Facebook.

“T’i hedhim nje sy ketij “bordit te Roterdamit”, kur te gjitha bordet i ngrejne çmimet, si ka mundesi qe keta vetem po e ulin “te bardhen” e Amerikes Latine”, shkruan gazetari.

Foto e bardhe


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *