Propozohet emri i Dashamir Shehit për president, Idajet Beqiri lëshon deklaratën e papritur: Pas tre ditësh

Propozohet emri i Dashamir Shehit për president, Idajet Beqiri lëshon deklaratën e papritur: Pas tre ditësh

Avokati Idajet Beqiri thotë se opozita nuk është serioze në negociatat për presidentin, pasi sipas tij duhet të kishin me një kandidaturë që në raundin e parë. Edhe avokati Beqiri nuk e mbështet kandidaturën e Shehit për president.

Foto e bardhe

“Nuk shikoj seriozit tek opozita për këtë proces, që do e lartësonte opozitën, do ndikonte në lartësimin e saj, do ndikonte në bashkimin. Ky proces e nxirrte, që në raundin e parë opozita duhet ti vinte me emra konkrete maxhorancës që të vihej maxhoranca me shpatulla pas murit. E para duhet të shihte ca do populli, e do grua. E dyta do thoshte opozita do ta gjejmë që të mos ketë lidhje me problemet politike. Në rast se opozita do i çojë kandidaturën e Shehit, si president republike, ka pi raki koçi vare dhe del pas tre ditësh, është e dehur akoma. ”, tha Beqiri.


Leave a Reply

Your email address will not be published.