A do të propozoni më emra për presidentin e ri? Ja si përgjigjet Alibeaj

A do të propozoni më emra për presidentin e ri? Ja si përgjigjet Alibeaj

Enkelejd Alibeaj gjatë një dalje për media pas prishjes së marrëveshjes me PS, u shpreh se opozita nuk do të bëjë propozime në raundin e radhës për zgjedhjen e Presidentit.

Foto e bardhe

Ai tha se mazhoranca u tërhoq nga ky proces pasi pa emrat e propozuar nga opozita, pasi aty kuptoi se nuk mund të peshkonte asnjë nga kandidatët, pasi të gjithë ishin figura të larta dhe të pakorruptuara.

Alibeaj: Besoj është e qartë edhe në dokumentim, serioziteti na ka karaklterizuar. Ja përse cdo gje e bëmë në sytë e publikut. Tërheqja e njëanshme nga rregullat e provcedurës.

Do të duhet që të propozohej nga ne, 4 kandidatura dhe 2 të përzgjidheshin nga ata dhe ai të kishte nënshkrimet e përbashkëta, ne do të kishim presidentin e republikës.

Kam folur me secilin nga aleatët, kam qenë fare i qartë edhe me ata.


Leave a Reply

Your email address will not be published.