A e di kandidati që është i propozuari i PS për President? Rama habit me përgjigjen


Kryeminsitri Edi Rama ka zbuluar arsyet pse grupi parlamentar i Partisë Socialiste ka zgjedhur shefin e Shtabit të Përgjithshëm bajram Begaj si kandidatin e e maxhorancës për kryetarin e shtetit.

Sepse është shëmbëlltyra e atij normaliteti e asaj qytetarie e atij sensi ndaj shërbimit të njerëzve që ajo zyrë ka një nevojë urgjente. Shefi i Shtabit të Përgjithshëm është një ndër kandidaturat e propozuara nga grupi i PS. Unë nuk kam qenë një nga propozuesit. Ishte një diskutim tërësisht i hapur me një frymë positive dhe sens përgjegjësie gjë që kemi nevojë në mbledhjet tona të brendshme. Më vjen keq që shumë njerëz brenda PS duke nga Sekretari i Përgjithshëm që u zhgënjyen pozitivisht. Do ta telefonoj dhe do të kem një takim sonte me të nëse ndodhet në qytet.


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *