Zgjidhet drejtoresha e re e Teatrit Kombëtar të Operas dhe Baletit

Zgjidhet drejtoresha e re e Teatrit Kombëtar të Operas dhe Baletit

Qeveria ka zgjedhur drejtoreshën e re të Teatrit Kombëtar të Operas dhe Baletit.Burimet bëjnë me dije se në krye të këtij institucioni është zgjedhur Abigela Voshtina, e cila pason në këtë detyrë Zana Çelën.

Qeveria e ka marrë vendimin në mbledhjen e sotme dhe pritet që të bëhet publike për pak orë.

Foto e bardhe


Leave a Reply

Your email address will not be published.