Surprizon Spartak Ngjela, publikon videon që po ‘thyen’ rrjetin (VIDEO)

Surprizon Spartak Ngjela, publikon videon që po ‘thyen’ rrjetin (VIDEO)

Lufta mes Ukrainës dhe Rusisë po mban pezull gjithë botën. Pasojat e saj po rëndojnë në xhepat e qytetarëve, teksa çmimet e produkteve ushqimore dhe karburanteve janë rritur ndjeshëm.

Mirëpo teksa situata nuk paraqitet e mirë, nuk mungojnë as videot epike dhe ironizuese për Presidentin rus Vladimir Putin, i cili akuzohet si shkaktari i gjithë kësaj që po ndodh.

Avokat Spartak Ngjela ka shpërndarë në Facebook një video që po ‘thyen’ rrjetin dhe përmes saj ironizohet Vladimir Putin, duke treguar se urrejtja ndaj tij është aq e madhe se vihet re edhe tek reagimet e fëmijëve.


Leave a Reply

Your email address will not be published.