Kanë ndaluar vitet! Mbetet ende ikonë e bukurisë, e gjeni dot cila është këngëtarja e njohur shqiptare 33 vite më parë

Kanë ndaluar vitet! Mbetet ende ikonë e bukurisë, e gjeni dot cila është këngëtarja e njohur shqiptare 33 vite më parë

Eli Fara është një nga zërat më të njohur të muzikës shqiptare. Përveç zërit të ëmbël dhe karrierës të gjatë e të suksseshme, Eli Fara është shfaqur gjithmonë edhe për hijeshinë që e karakterizon.

Në këtë foto të cilën e ka bërë vetë publike disa kohë më parë, dikur, rreth tre dekada më parë kur ajo ishte vajzë e re dhe dilte për të shëtitur në rrugët e qytetin ku ka lindur dhe është rritur, shihet edhe në foto teksa tërheq vëmendjen e kalimtarëve.

Ajo njihet si një ndër këngëtaret më të bukura në Shqipëri edhe sot, pavarësisht moshës së saj.

Këngëtarja ka ndarë në Instagram një foto të saj 33 vite më parë, në kohën e komunizmit, kur edhe atëherë krahasohet me një ikonë e modës dhe bukurisë.

“1989!Korçë”, shkruan krah fotos ku Eli Fara, kur ka qenë 22 vjeçe. Kjo foto ka tërhequr vëmendjen e publikut dhe kolegëve të cilët e kanë komplimentuar.


Leave a Reply

Your email address will not be published.