Kreshnik Spahiu publikon pamjet që po thyejnë rrjetin: Pse këto çmenduri ndodhin vetëm në Shqipëri?

Kreshnik Spahiu publikon pamjet që po thyejnë rrjetin: Pse këto çmenduri ndodhin vetëm në Shqipëri?

Juristi i njohur Kreshnik Spahiu ka publikuar një moment jo të këndshëm në autostadë ku një mjet bën parakalim të gabuar duke rrezikuar jetën e të tjerëve.

Postimi i Kreshnik Spahiut

Pse këto çmenduri ndodhin vetëm në Shqipëri?

1- S’kemi shtet?

2- S’duam shtet?

3- Jemi shoqëri e padisiplinuar?

4- Na pëlqen anarkia?

5- Mendojmë si në epokën e kuajve dhe gomerve?


Leave a Reply

Your email address will not be published.