Çfarë ndodhi me Monika Lubonjën? Aktorja reagon e revoltuar në rrjetet sociale: Këtu vjen fundi i qytetërimit tek NE!


Aktorja Monika Lubonja i është rikthyer në kujtime eksperiencës së saj në “Big Brother VIP”.

E njohura e publikut shqiptarë ka bërë një paralelizëm me “Grande Fratello” në Itali.

Ajo ka ndarë një video të dy personazheve të moshës së saj derisa ka shkruar e revoltuar ndaj komenteve negative.

“Për fat të keq mbyllja paragjykimet, bullizmi, mos të flasë kur gratë sulmojnë gratë, me sharje e ofendime këtu vjen fundi i qytetërimit tek NE. Dhe kemi kthimi mbrapa në vite. Fatkeqësisht. E vështirë që dhe spektaklet tona të kenë lirshmërinë dhe origjinalitetin e vet.”-vijon ajo, duke shkruar më pas për formatin e organizuar në Itali: “Çlirimi mendor, emancipimi, liria, origjinaliteti e bëjnë e bëjnë një spektakël të ketë një nivel të lartë.”


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *