Gjykata e Posaçme merr vendimin për avokatin e njohur shqiptar, ja sa vite burg e dënon


Gjykata e Posaçme dënoi me nga 1 vit e 9 muaj burg avokatin Lavdosh Shehu dhe shtetasin Hamza Tola, dënim që shkoi në 1 vit e 2 muaj burg për shkak të gjykimit të shkurtuar.

Ata u gjetën fajtor për akuzën e “Ushtrimit të ndikimit të paligjshëm ndaj personave që ushtrojnë funksione publike”, në bashkëpunim.


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *