“Mesa duket lufta nuk paska mbaruar”/ Analistët e njohur zbardhin çfarë po ndodhë brenda PD-së dhe shanset për rikthimin e Bashës: Në një skenar rikthimi në krye të Partisë Demokratike…

“Mesa duket lufta nuk paska mbaruar”/ Analistët e njohur zbardhin çfarë po ndodhë brenda PD-së dhe shanset për rikthimin e Bashës: Në një skenar rikthimi në krye të Partisë Demokratike…

Çështja e parave ruse në politikën shqiptare është diskutuar në studion e ‘ABC Live’. Dy analistët e ftuar në studio, Aleksandër Çipa dhe Neritan Alibali kanë theksuar që është një çështje e madhe morale.

Sipas kryetarit të Unionit të Gazetarëve shqiptarë Aleksandër Çipa, kemi një situatë ku investohet me çdo kusht për të ruajtur status quo-n, por që nuk përjashtohet dhe konteksti tjetër, sepse janë dy ligje që janë në diskutim, dhe përcaktimi i hartës i ndarjes administrative dhe financimi i partive politike dhe në këto dy ligje, përcaktohet, ndarja e domenit elektoral’.


Leave a Reply

Your email address will not be published.