Ka për grua motrën e kengetarit te njohur! Mand Nishtulla tregon vu ajtjet: Bera 9 femije sepse


Mandi Nishtulla është një emër mjaft i njohur në muzikën tallava. Këngëtari ka mbajtur edhe rekord me këngën shqiptare më të dëgjuar në YouTube.

Por në një rrëfim të fundit Mandi si rrallëherë është shfaqur me lot në sy ku ka folur për varësinë e tij ndaj dr gës.

Me lot në sy, Mandi ka treguar se ka qenë i varur nga dr ga dhe ka sakr fikuar dhe pasionin e tij për muzikën. Ai tha se ka qenë babai i tij i cili e ka ndihmuar kur ka qenë në atë situatë dhe më tej u ka bërë apel të gjithë atyre personave të cilët janë konsumues të lëndëve n rk tike që të heqin dorë.

“Dr ga, është një il ç që vret përditë edhe më shumë, dr ga është një il ç që njerëzit që janë martur i kanë lënë edhe pa fëmijë, të vr t dit për dit dhe orë pas ore. Unë kam një histori me dr gën edhe falenderoj babain tim i cili më është gjendur në kohët më të vështira të jetës time.

Kisha bërë një pausë të jashtëzakonshme. Tani është bërë si modë në familje e pinë baba, nëna, goca, çuni. Nuk është një gjest i mirë. Ajo për momentin të bën shumë happy, por nga mbrapa pse i kërkoni Zotit tju shpëtojë. Ju lutem hiqni dorë sepse jetojmë në një kohë që duhet të kërkohet buka dhe jo dr ga”, tha ai.

Gjithashtu këngëtari tregoi se është babai i 9 fëmijëve dhe se pasuria e tij më e madhe janë vetë atë.

“Pasuria ime e vërtetë janë fëmijët e mi. Unë kam tre vajza, që kam fituar xhenetin nga i madhi zot, edhe me dy fitohet por kam tre vajza dhe 6 djem. Unë i kam me shumë bashkëshorte. Faleminderit zotit që më ka dhënë vulën e pashait. Daja i djalit tim Jasinit është Florjani që ka kënduar ‘Ngjyra e kuqe shumë i ngjan”, shtoi Mandi në “Dnight”.

,

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *