Lot gëzimi: Karriera e Adelina Ismailit po bëhet studim në nivel akademik


CHwB Kosova – organizatë e pavarur me mision mbrojtjen dhe ruajtjen e trashëgimisë kulturore të prekur nga konflikti, po bëjnë studimin e karrierës së këngëtares, Adelina Ismaili.

Këtë e bënë të ditur përmes një postimi në profilin e tyre në Instagram duke treguar se do për carë do të hulumtojnë dhe se libri mbanë titullin “Një tregim i qenies pa kompromis”, nga Aurela Berila.

Për këtë gjest ka reaguar edhe vet artistja përmes një InstaStory e cila është shprehur me “lot gëzimi”.

Ajo ka treguar se kopertina që mbanë libri është një fotografi e shkrepur në vitin 1996, ku ka qenë me maskën e UCK – së.

Kjo ligjëratë do të mbahet sot (7 dhjetor) në ora 19:00, në bibliotekën kombëtare, auditoriumi i vogël.

,

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *