Me u martu me shqiptar oshte sikur me u martu me…


Me u martu me shqiptar oshte sikur me u martu me krejte familjen e tij.

Leje qe per hire te dashurise e perballon edhe bashkjetesen me familjaret e tij, t’duhet me i duru edhe budallakite, tekete e deshirat e secilit prej tyne, me t’cilate s’tlojne rehat.
Shtyp hape.siren rekl.amuese më poshtë dhe shikoni lajmin e plotë:.

Te shohin si sherbetore e jo si nuse t’djalit tyne, per me qene e mire me ta duhet me ule kryte e me ngu, me iu sherby qysh t’dojne ata.

As vendimet e tua per jeten tane e t’burrit s’munesh me i marre pa e shti pak kaqepin e hundes vjehrria e naj kunate. Edhe me e qele gojen e me iu dal dicka kunder, kane me t’sha e me t’fy. Shpesh as burri yt krahe i yti s’bahet.
“Se gru gjene boll, po babe e nane jo”

N’diten e pare qe martohesh, bohesh perhajer si “rob”, qakaq vlere ki, ” perhajr iu kofte robi”, qashtu vazhdon me u trajtu, e nese s’iu bindesh budallakinave e rregullave tyne patriarkale, jeton qashtu qysh ke andrru me pas martesen, te shqiptarte kete e paguan me vd*kje.

Po merr gru, e jo rob me t’i sherby farefisit, as asi objekti qe ta shohin familjaret tu si fontan deshirash.
Eranda Hyseni

,

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *