Eva Alikaj është banorja më e re e Big Brother Vip


Aktorja e mirënjohur Eva Alikaj është banorja më e re e Big Brother Vip.

E njohur si “Elsa” e shfaqjes “Pallati 176” dhe e shumë roleve të tjerë në filma të njohur shqipëtar, Eva

Alikaj bëhet pjesë e shtëpisë më të famshme në Shqipëri.

,

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *