Mbrëmja e vajzave/Cila është fjala që i pëlqen të dëgjojë Oltës kur bën dashuri?


Mbrëmjen e djeshme, muzika dhe alkooli shoqëruan vajzat, por jo vetëm.

Nuk kishin si të mungonin edhe pyetjet me “spec” për ta bërë mbrëmjen më interesante.

Nëse vajzat nuk u përgjigjeshin pyetjeve ato duhet të kryenin një dënim.

Dënimi për Oltën ishte të puthte një nga djemtë në qafë.

Por ajo zgjodhi të përgjigjej dhe mos të kryente dënimin.

“Cila është fjala që të pëlqen të dëgjosh kur bën dashuri”-ishte pyetja për Oltën.

Ajo u shpreh se fjala që i pëlqen të dëgjoj është “vdes për ty”.

,

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *