Ermiona bisedon me Luizin: Dua t iki!


Mbrëmjen e djeshme pas prime-t, Ermiona i tha Luizit se dëshiron të largohet nga shtëpia.

Ajo shprehet se nuk mund të durojë njerëz fallco.

Luizi i tha mos t’ia japë këtë kënaqësi banorëve. Ai e këshilloi të qetësohej e të flinte dhe nesër ta mendonte më mirë.

,

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *