Ku e gjen forcën? Arbana Osmani shpërthen në lot nga historia e dhimbshme e Tanit


Tani ishte banori i radhës që tregoi historinë e tij të jetës. Një histori e dhimbshme e cila shkon deri në rrënqethje.

Ai rrëfeu aksidentin tragjik që i ndodhi kur prindërit e tij humnbën jetën.

Tani ka qenë drejtues i automjetit dhe ishte i vetmi që i shpëtoi aksidentit tragjik.

Një kamion i doli atij në korsinë ku po qarkullonte dhe shkaktoi aksidentin fatal.

Tani gjithashtu foli për vështirësitë e tij të jetës dhe tregoi për gjendjen e vështirë ekonomike.

,

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *