Zarf/ Fituesit e DWTS do të kenë avantazh në lojë


Spektakli më i famshëm i kërcimit në Shqipëri, “Dancing With The Stars” do zhvillohet në shtëpinë e Big Brother, ku secili nga djemtë do zgjedhi një vajzë, për partnere në kërcim.

Përzgjedhja është rastësore, pasi secili djalë në një glob qelqi me letra, do zgjedhi ermin e një vajze, me të cilën do zhvillojë kërcimin që do përcaktohet nga Vëllai i Madh.

Emisioni do moderohet nga Kiara Tito, ndërsa kërcimet që banorët do zhvillojnë, janë të njëjta me ato të edicionit të parë.

Kërcimi do zhvillohet të premten dhe çiftet do gjykohen nga një juri profesioniste. Dy çiftet fituese do të kenë një avantazh në lojë.

,

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *