Mami do vij të të ndihmoj aty mbrend. E ëma e Kristit reagon e revoltuar pas ndërhyrjes së Sabianit në romancën e të birit me Keisin


Me hyrjen e Sabianit në shtëpinë vip, Krsti po kalon një moment të vështirë.

Ai gjendet i dyzuar mes pëlqimit për Keisin dhe presionit që ka me hyrjen e Sabianit.

E ëma e Kristit duket se nuk është aspak dakord dhe ka bërë një reagim të fortë për Albeun.

‘Ne i rrisim fëmijët tanë dhe i pajisim ata me edukimin, ndjenjën e qëllimit dhe qëndrimin që u nevojiten për të lulëzuar dhe formuar botën e tyre! Me aftësitë dhe vlerat e tyre ata bëhen të pavarur dhe bëjnë zgjedhjet e tyre në jetë. Kjo duhet të na bëjë krenarë!Ka momente në jetë kur po përballemi me sfida të paprecedentë, situata që nuk përfaqësojnë vlerat tona. Në këto raste përgjigja më e mirë është qetësia, ekuilibri dhe mirëkuptimi. Krenar për ty Kristi’, janë fjalët e Mimozës’.

,

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *