Kiara-Luizit vazhdojnë kritikat:”Mos merr frymë të ngrohtë se më plase të vjen erë e keqe nga goja


Dhe nëse menduat se “Zhduke këtë bluzën,ça i ke kto flokë aman,hiqe këtë bluzën se ste shof dot,mos kërce kështu,bëj çfarë të duash me gërrhimën nuk është problemi im,mos fli në dhomë me mua se nuk ta duroj dot gërrhimën” e shumë fjalë të tjera kritike të Kiarës ndaj Luizit,një tjetër perlë vjen nga nata e vonë.

Çifti i shtrirë në krevat me momentet e tyre romantike duket se po shijojnë praninë e njëri tjetrit derisa Kiara lëshon një tjetër kritikë.
“Mos merr frymë të ngrohtë se më plase!Merr frymë të ftohtë”-i thotë ajo Luizit që mesa duket e ngatërron me një kondicioner…

,

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *