Fotinia thyen rregullat e BB, çfarë do të ndodhë sonte me të?!


Fotonia ka thyer një prej rregullave kryesore të Big Brother siç është “dhënia e informacioneve nga jashtë” dhe këtë e ka bërë me qëllim, duke marrë parasysh edhe rrezikun që vjen me të. Gjatë një diskutimi me Oltën ajo i është drejtuar aktores edhe me fjalët: “një dy gjëra që t’i kam thënë, kanë qenë prej motrës tënde”, duke i lënë të kuptohet që janë “këshilla” që vijnë nga ajo.

Biseda mes tyre:

“Fotini: Unë kam një vlerësim tepër të madh për motrën tënde e nëse ti kam thënë dje nja dy gjëra janë vetëm prej motrës tënde.

Fotini: Ska gjë nuk ka problem. unë zgjedh ti them asaj pse i kam dhënë nja dy këshilla.

Luizi: Po do të vijë në nominim me ne ajo

Qetsori: Po lëre të bëjë ca të dojë Foti.

Luizi: O Fot do vish në nomimin me ne? Po jo moj se është gjynah.”

Nuk e dimë se cfarë masash do marrë produkisoni kundër saj, ose nëse do marrë masa, por na mbetet të presim e të shohim.

,

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *