Qetsori: Olta ka dashur të flasë me shenja me mua, unë jam burrë me 3 fëmijë, me grua fisnike


Banori i “Big Brother Vip Albania”, Qetsori, në një bisedë me Luizin dhe Armaldon ka treguar Olta ka dashur të flasë me shenja me atë, përcjell “Kosova Sot Online”.

Qetsori ka thënë se e ka lënë Oltën të mendojë se e ka “nën joshje”.

Qetsori shtoi se ai ka tre fëmjë dhe një grua fisnike.

“Kam qenë pjesë e skemës së Oltës me dëshirën time. Olta ka dashur të flasë me shenja me mua. Unë e di kush do të flasë me shenja me mua. Këndet e kamerave kapin procese të ndryshme. Unë jam burrë me 3 fëmijë, me grua fisnike. Asaj i lashë mundësinë për t’u sjellë sikur më ka nën joshje. Do ta shohë, kur t’i vi momenti do ta bëj qepaze. Nuk kursej askënd unë këtu nga ju”, ka thënë ai.

,

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *