Të Tjetër Kanë Qenë Këngëtar Dhe Biznesmen, Luizi E Pyet Kiarën: Unë Jam I Dashuri I 10-Të I Yti


Kiara Tito po pranon gradualisht lidhjen edhe me Roni Kokën, duke shtuar kështu numrin e të dashurve.

Deri më tani vetë Kiara ka pranuar se ka pasur të paktën 9 dashur.Por Luizi tha se nuk e kishte problem, duke nënkuptuar se ai do të ishte i fundit dhe i vërteti

“Ja kam thënë dhe Kiarës. Unë mërzitem për çfarë mund të ndodhë nga data 24 Dhjetor e këtej, se ça ka ndodhur më përpara…ti nuk ke ardhur nga qielli, ke pasur një jetë, ke pasur një lidhje, dy, tri, pak rëndësi ka“, tha Luizi.

I 10-ti i verteti sipas Luizit por do shohim se si do shkoj brenda dhe jasht shtepise nese kjo lidhje do jete vertet ajo qe Luizi ka dashur gjithe jeten e tij.

,

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *