A do të kthehet? Efi banorja më e votuar nga publiku për t’u rikthyer në BBV Albania


Plot 24 banorë janë larguar, eliminuar ose përjashtuar këtë edicion të “Big Brother VIP” disa jane eliminuar me votimet e banoreve e disa jane perjashtuar me zarfin e zi kur ata kane thyer rregullat qe kane qene te papranueshme nga ky format ku kane ofenduar edhe pse u eshte dhene ultimatum.Njera nga personat qe eshte eliminuar me kutine e pandores eshte Efi ku njera nga banoret dea u gjet perball kutise dhe vendosi qe ne votim ti dergoj Luizin, Efin dhe Kiaren e megjithese Efi ishte shume e pelqyer nga publiku ajo u elimunua nga loja.
Kjo pasi publiku deshiroi qe te mbaj ciftin brenda dhe ishte nje nga nominimet me te veshtira.

Dy ditë më parë xing publikoi një sondazh ku mund të votonit se cilin banor do të rikthenit në shtëpi nëse do të vinte mundësia.Mijëra njerëz kanë votuar në këtë sondazh dhe votat më të shumta i ka marrë Efi. Efi ka marrë 72 perqind të votave, një përqindje shumë e lartë kjo mes 24 emrave.

Edhe pse ka jave qe eshte larguar ajo ende mbetet shume e pelqyer tek publiku pasi ka dhene mbeshtetje te madhe Luizit sa ishte brenda asaj loje andaj ai e permend ate edhe sot duke e cilesuar si lojetare shume te forte qe e kishte ne krah dhe i mungon shume.

,

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *