Produksioni sërish ‘kundër’ Luizit


Ka mëse 94 ditë në “Big Brother Albania VIP” dhe asnjëherë nuk ka qenë në pozitën si lider i shtëpisë,

Fjala është për Luizin i cili kësaj radhe para se të votohej lideri siguroi votat e 90% të banorëve.

Por këtu ndërhyri sërish produksioni duke e vendosur një lojë si kusht dhe përjedhojë Luizi as kësaj radhe nuk arriti të zgjidhej.

,

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *