Big Brother VIP Albania, rikthehen në shtëpi katër banorët më të votuar nga publiku.PRITET VETEM ÇMIMIN TJA FUSIN MBRENDA LUIZIT


Një televotim u hap brenda kësaj nate, ku katër nga ish banorët më të votuar nga publiku, do të kishin mundësi për t’u bërë edhe njëherë tjetër pjesë e shtëpisë së Big Brother VIP.

Efi, Kiara, Bledi dhe Ronaldo janë katër banorët më të votuar nga publiku që i bashkohen shtëpisë më të famshme në Shqipëri.

,

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *