Kjara rifutet në BBV ndodh e papritura Kjara haron llullën jashtë


Kiara, Efi, Bledi dhe Ronaldo, janë 4 ish-banorë që futen sot sërish në BBV për të nisur edhe njëherë këtë eksperiencë.

Pas daljes së Olta Gixharit mbrëmjen e sotme nga BBV, e cila e përmalluar për të birin vendosi të largohet, Vëllai i madh riktheu 4 emra mjaft të bujshëm duke ringjallur sërish shtëpinë

,

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *