Ish ministri për diasporë i RMV së,Xhemail Çupi në vend që të kontribonte që të sjellë diasporën në vendlindje ai shkoi si BOJAXHI te diaspora


Xhemail Çupi ish ministri i diaspores ne Maqedonin e Veriut,dështoi në misionin e tij.

Ai ndoshta e keqkuptoi punën e tij si ministër.

Ministri në vend që të kujdesej të sillte investime apo ti mundesonte diasporës tonë që te vij në vendlindje te investoje dhe lehtësisht të kontribojnë këtu,ai vetë përfundoi në Shtetet e bashkuara si BOJAXHI.

AMERIKANËT KANË NJË THENJE:
KARMA IS A BITCH!

Punë të mbarë zotri ish ministër,zotri ish hoxhë, zotri ish këshilltar komunal.!

,

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *