Category: Lifestyle

  • Avokatja shqiptare kërkon të lejohet martesat me më shumë se një grua

    Avokatja shqiptare kërkon të lejohet martesat me më shumë se një grua

    Avokatja Migena Balla, njëherësh praktikante e besimit islam, thotë se poligamia duhet legjitimuar për shkak të ekzistencës së saj “de facto”. Balla thotë se askush nuk i tregon hapur lidhjet jashtëmartesore në shoqëri apo dhe martesat me më shumë se një grua. Avokatja vë në dukje ka mungesë sinqeriteti nga hoxha që bën një martesë […]